Volg ons op: De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook

Wat we doen

Bedrijfscatering

Ik ben de cateraar van een groot aantal bedrijven in en rond Utrecht. Lunches verzorg ik vanaf 5 personen, maaltijden en borrels voor uw medewerkers vanaf 10 personen.

Heeft u iets te vieren? Dan is een proeverij van onze Big Green Egg een aanrader. En ook bijzonder: live cooking Paella, een high wine of Duitse winter BBQ. In mijn keuken kook ik gerechten uit alle windrichtingen. Op elk feest dus gegarandeerd een unieke smaak en een andere beleving.

Mijn vaste afnemers zijn onder meer Het Utrechts Archief, Mazars, Slachtofferhulp Nederland, BASF, Botanische Tuinen Utrecht en Buitengoed de Boomgaard.

Een greep uit ons aanbod:

Catering aan huis

Wil je een geslaagd feest, dan moet de catering perfect zijn. Een beleving van smaken, zorgvuldig samengesteld. Maar ook op tijd, flexibel en origineel. Zodat je gasten zullen genieten.

Ik ben altijd op zoek naar verrassende smaken. Bekijk bijvoorbeeld mijn Japanse borrelhapjes, krokante pinsa's of Italiaanse proeverij. Maar ik heb ook traditionelere opties, zoals een stamppottenbuffet of een Chinese rijsttafel.

Het is ook mogelijk dat ik bij u aan huis kom grillen. Met de Big Green Egg BBQ maak ik ter plekke de gerechten voor u klaar.

Een greep uit ons aanbod:

Eventcatering

Alles uit mijn keuken is vers en zelfgemaakt. Ook wanneer ik kook voor grote groepen, zoals op bruiloften, festivals en (bedrijfs)evenementen. Daarom is mijn eten vol van smaak.

Perfect voor grote groepen is ook de Big Green Egg. Met de Egg als slowcooker kan ik heerlijke pulled pork bereiden. Of u kunt uw buffet afsluiten met bijvoorbeeld warme apple crumble van deze BBQ met een bolletje ijs.

Wij kunnen de catering van a tot z verzorgen. Wij hebben ervaren grillmasters en bedienend personeel. Ook kunnen we de benodigde materialen verzorgen.

Een greep uit ons aanbod:

Wat we doen | Ridder catering Utrecht en omgeving

Wat klanten zeggen

"Na een prettige kennismaking tijdens een bruiloft bij ons op locatie werken wij nu sinds 2016 samen met De Ridder Catering. De Ridder Catering ervaren wij als zeer flexibel, kundig en verzorgd. Ze denken mee, en kunnen zich goed verplaatsen in de wensen en voorkeuren van onze klant. Tevens zijn ze heel mobiel en oplossingsgericht, op onze locatie zijn weinig tot geen voorzieningen voor cateraars, maar De Ridder Catering is volledig zelfvoorzienend en gaat creatief om met de (on)mogelijkheden op ons recreatieterrein. Kortom wij zetten deze prettige samenwerking graag voort!"

Buitengoed de Boomgaard

Wat we doen | Ridder catering Utrecht en omgevingWat we doen | Ridder catering Utrecht en omgeving