Volg ons op: De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook

Wat we doen

Bedrijfscatering

Ik ben de cateraar van een groot aantal bedrijven in en rond Utrecht. Lunches verzorg ik vanaf 5 personen, maaltijden en borrels voor uw medewerkers vanaf 10 personen.

Heeft u iets te vieren? Dan is een proeverij van onze Big Green Egg een aanrader. En ook bijzonder: live cooking Paella, een high wine of Duitse winter BBQ. In mijn keuken kook ik gerechten uit alle windrichtingen. Op elk feest dus gegarandeerd een unieke smaak en een andere beleving.

Mijn vaste afnemers zijn onder meer Het Utrechts Archief, Mazars, Slachtofferhulp Nederland, BASF, Botanische Tuinen Utrecht en Buitengoed de Boomgaard.

Een greep uit ons aanbod:

Catering aan huis

Wil je een geslaagd feest, dan moet de catering perfect zijn. Een beleving van smaken, zorgvuldig samengesteld. Maar ook op tijd, flexibel en origineel. Zodat je gasten zullen genieten.

Ik ben altijd op zoek naar verrassende smaken. Bekijk bijvoorbeeld mijn Japanse borrelhapjes, krokante pinsa's of Italiaanse proeverij. Maar ik heb ook traditionelere opties, zoals een stamppottenbuffet of een Chinese rijsttafel.

Het is ook mogelijk dat ik bij u aan huis kom grillen. Met de Big Green Egg BBQ maak ik ter plekke de gerechten voor u klaar.

Een greep uit ons aanbod:

Eventcatering

Alles uit mijn keuken is vers en zelfgemaakt. Ook wanneer ik kook voor grote groepen, zoals op bruiloften, festivals en (bedrijfs)evenementen. Daarom is mijn eten vol van smaak.

Perfect voor grote groepen is ook de Big Green Egg. Met de Egg als slowcooker kan ik heerlijke pulled pork bereiden. Of u kunt uw buffet afsluiten met bijvoorbeeld warme apple crumble van deze BBQ met een bolletje ijs.

Wij kunnen de catering van a tot z verzorgen. Wij hebben ervaren grillmasters en bedienend personeel. Ook kunnen we de benodigde materialen verzorgen.

Een greep uit ons aanbod:

Wat we doen | Ridder catering Utrecht en omgeving

Wat klanten zeggen

"De variatie in broodjes is enorm, rijk belegd en zeer smaakvol. Alles is wel mogelijk, Danny regelt het voor de klant! Een goed en aardig en dynamisch team, zorgt voor de door ons bestelde lunches."

Het Utrechts Archief

Wat we doen | Ridder catering Utrecht en omgevingWat we doen | Ridder catering Utrecht en omgeving