Volg ons op: De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook

Gebracht vanuit smaak

Smaakvol en echt. Alles zelfgemaakt, niets uit een pakje. Vanaf het moment waarop ik mijn eigen bedrijf begon, streef ik naar pure smaken. Dat was in 2014. Ik had toen twintig jaar ervaring als kok, eerst bij restaurants in de Utrechtse binnenstad en later bij een cateraar. Gaandeweg kreeg ik mijn eigen ideeën en eigen kijk op bereiden. Dus zocht ik de ruimte om mijn visie uit te kunnen werken en startte mijn eigen bedrijf.

Daarna ging het snel. Met mijn team ben ik de vaste cateraar van een groot aantal bedrijven en verzorg ik de catering op alle soorten feesten en evenementen.

Big Green Egg

Ik ben getraind grillmaster en werk veel met de Big Green Egg, een XL-size BBQ met eindeloze mogelijkheden en fantastisch smaakvol resultaat. Meer erover leest u hier.

Lokale leveranciers, lokale producten

Ik haal mijn producten het liefst uit de directe omgeving en werk samen met een aantal vaste leveranciers:

Desembrood van bakkerij Neplenbroek uit Utrecht

Mijn brood komt van bakkerij Neplenbroek. Ik heb overal geproefd, en hun desembrood is het lekkerst. Desembrood rijst via een traditioneel, ambachtelijk gistingsproces dat langer duurt dan het rijzen van normaal brood. Het desembrood van Neplenbroek heeft de perfecte krokante korst en veel aroma. Er is ook een glutenvrije variant. Hun speltbrood is ook niet te versmaden.

Vlees van keurslager Harry van Schaik uit Utrecht

Ik werk al jaren samen met slager Van Schaik. Hun vlees is van zo’n hoge kwaliteit, dat kruiden praktisch overbodig zijn. Dat past perfect in mijn visie op pure smaken.

Vruchtensappen van boerderij Nieuw Slagmaat uit Bunnik

Voor de allerlekkerste sappen, ga je naar familie Van der Maat van boerderij Nieuw Slagmaat. Zij telen appels, peren, pruimen, kersen bramen en rode bessen en maken daar wonderbaarlijk smaakvolle sappen van.

Oude Gracht kaas uit Utrecht

Deze kaas is mijn favoriet. Hij heeft een pittige smaak en mooie eiwitkristallen die knisperen in je mond. Erg lekker op brood, bij de borrel of in maaltijden. De melk voor de Oude Gracht kaas wordt geleverd door boeren uit de omgeving van Utrecht. 

Over ons | Ridder catering Utrecht en omgeving

Wat klanten zeggen

"Na een prettige kennismaking tijdens een bruiloft bij ons op locatie werken wij nu sinds 2016 samen met De Ridder Catering. De Ridder Catering ervaren wij als zeer flexibel, kundig en verzorgd. Ze denken mee, en kunnen zich goed verplaatsen in de wensen en voorkeuren van onze klant. Tevens zijn ze heel mobiel en oplossingsgericht, op onze locatie zijn weinig tot geen voorzieningen voor cateraars, maar De Ridder Catering is volledig zelfvoorzienend en gaat creatief om met de (on)mogelijkheden op ons recreatieterrein. Kortom wij zetten deze prettige samenwerking graag voort!"

Buitengoed de Boomgaard

Over ons | Ridder catering Utrecht en omgeving